Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Πρωσοπικότητες προς αποφυγή .

ΓΚΕΙΑ ΣΑΣ !
Όπως  όλοι ξέρουμε σε αυτή την ζωη υπάρχουν άνθρωποι που με βάση τα αρέσω τους,τα πιστεύω τους,την συμπεριφορά τους,την εξωτερική εμφάνιση κ.α κατατάσονται σε κατηγορίες. Στην σήμερον εποχή υπάρχουν πολλές κατηγορίες αυτή με την οποία θα ασχοληθώ εγώ σε αυτή την ανάρτηση θα είναι η κατηγορία "Πιο κατίνες πεθένετε"
Αυτές οι κατηγορίες ανθρώπων είτε δεν έχουν δικιά τους ζωή ή έχουν απλά ασχολούνται με τις ζωες των άλλων καθώς είναι πιο ενδιαφέρον, το μόνο που κάνουν είναι να θαβουν πισώπλατα κόσμο ή να το παίζουν μαγκιά κλανιά και εξάτμιση μέσα απο ενα facebook και κάνωντας ότι πιο κατινίστικο περνάει απο το χέρι τους με την λογική οτι κάνουν κάτι εξυπνο και αστειο ταυτοχρώνος .
Έτσι λοιπόν με έναν μουχλιασμένο εγκέφαλο και "αρχιδια" που δεν ξερουν να τιμάνε ανοιξαν κάποια άτομα τέτοιας κατηγορίας 3 ολοκληρα fake profile με το όνομα μου μπας και ασχολειθείται λίγο και με αυτούς !
http://www.facebook.com/profile.php?id=100003870176638

http://www.facebook.com/drnecron.kentrocrew

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003935531609

Και ενώ εχω γράψει 104857745451 φορές στο profile μου οτι τα συγκεκριμενα profile ειναι fake μην τα δέχεσται βλέπω ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ μαλακισμένα να τα έχουν κάνει accept και αμα τυχόν τα άτομα απο αυτά τα προφιλες σας στείλουν υβριστικά μυνήματα θα μου πρίζεταi ton poytso !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου