Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

"Πρωσοπικότητες" προς αποφυγή.

Το συγκεκριμένο κείμενο που ακολουθεί αναφέρεται σε άτομα που όλοι μας κάποια στιγμή θα έχουμε γνωρίσει και σίγουρα ξέρουμε ή και που ζουν ανάμεσα μας!
1η κατηγορία δεν θα μπορούσε να ήταν οι Φίλοι/ες Φίδια:
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η λέξη Φιλία και Φίδι ξεκινούν απο το ίδιο γράμμα.
Αν όχι όλοι οι περισσότεροι θα είχατε να κάνεται με τέτοια άτομα,το μότο τους στην ζωή είναι το συμφέρον και ουσιαστικά αυτό κυνηγάνε μέχρι να το βρούν, δηλαδή έχουν φίλους μόνο απο ανάγκη και ενώ στο παίζουν πιστοί και καλοί φίλοι  δεν κρατάνε μυστικό γιατί δεν τους το επιτέπει ο κουτσομπολίστικος χαρακτήρας τους αλλά παράληλα σε θάβουν πισώπλατα!Μα και βέβεα είναι αυτόι που στο παρελθόν σε έχουν ξαναπουλήσει αλλά εσύ τους ξαναδέχτηκες,Ελπίζω αυτή τη φορά να βάλατε μυαλό.Συνήθως κάνουν τα κακομοίρηκα και εσύ ως καλό άτομο τους γνωρίζεις στην παρέα σου και σαν να μην φτάνουν ολα αυτά που κάνεις το χειρότερο είναι οτι δεν ξέρουν να εκτιμουν αλλά στο τέλος στο ανταποδίσουν με τον χειρότερο τρόπο δηλαδή με το να σε πουλάνε για διάφορα συμφέροντα,ο λόγος που δεν μπορούμε να τους ξεχωρίσουμε είναι γιατί φοράνε μάσκες,Μην τους φοβάστε αγαπητοί αναγνώστες απλά να τους λυπάστε!

2η κατηγορία είναι οι αντιγραφείς:
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν έχω δίδυμα αδέρφια,χιχι καλά καταλάβεται η 2η κατηγορία ειναι οι "Στυλάτοι" που μόνο δικό τους δεν είναι το στυλ που υοθετούν.
Σίγουρα το να σε αντιγράφουν είναι κολακεφτικό γιατί σημαίνει οτι το στυλ σου αλλά και ο χαρακτήρας σου είναι αρεσκώς αλλα απο ένα σημείο και έπειτα καταντάει εκνευριστικό.
Αυτά τα άτομα λοιπόν κοροιδεύουν τον ίδιο τους τον εαυτό οτι έχουν στυλ(και καλά)
έχουν έρθει οι εκπτώσεις και σαν τους περισσότερους ανθρώπους πας για ψώνια μετα απο κάποιες μέρες ΕΝΤΕΛΩΣ  τυχαία κάποια άτομα πηραν τα ίδια ρούχα.
Μην βγάλει το στόμα μας μια πετυχημένη φράση ή ατάκα θα φτάσει το πιπιλάνε όλοι σαν καραμέλα στο στόμα τους μετα απο λίγο καιρό ΕΝΤΕΛΩΣ τυχάια και γενικώς κάνουν οτι κάνεις.
Κατα τ'άλλα αυτα τα άτομα έχουν δικό τους στυλ και δική τους πρωσοπικότητα.ΟΟΚ!

3η κατηγορία οι "Επαναστάτες"
Δεν θα μπορούσε να λείπει αυτή η πολυαγαπημένη μου κατηγορία!
Και ναι λοιπον σύμφωνα με το τι πιστεύουν ειναι οι καλύτεροι και έχουν τις καλύτερες ιδεολογίες επηδεί φοράνε την μλούζα με το προφιλ του Che guevara που πήραν στιw εκτώσεις και είναι μόνο αυτοί που νοιάζονται για την χώρα.
Και αφού την έχουν δεί πολύ αλάνια..
Απο πότε τα ρούχα κάνουν τον άνθρωπο?!

4η και τελευταια για σήμερα είναι τα Fail κοριτσάκια του Facebook και όχι μόνο..
Όλοι έχουν γνωρίσει έστω και μια απο δ'αυτες!
Και που λέτε ο κώλος τους έχει γίνει σύραγκα του μετρό και όταν τις αποκαλείς τσ**λες θίγονται,χιχι.
Επίσης fail είναι και κάτι κοριτσάκια που το παίζουν χαζές γιατί νομίζουν πως αυτό ειναι χαριτομένο,ξεκωλάτε  βρε τον εαυτό σας γελιοποιειται και τίποτα άλλο δεν καταφέρνεται!
Eπίσης έχω βαρεθεί να βλέπω 13χρονα που ψάχνουν να πηδηχτούν απο τώρα και μας τα πρίζουν στο facebook με καταστάσεις του στυλ οτι είναι ερωτευμένες και απογοητευμένες απο τους γκόμενους γιατί έχουν ζήσει πολλά αυτά τα 13 χρόνια απο τότε που γενήθηκαν,γιατί δεν βγάζεται αγγελία να ησυχάσουμε και εμείς?!
Τις περισσότερες φορές αυτα τα σούργελα δεν έχουν δικές τουσ ζωές και ασχολούνται με τον αλλονών.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑΝ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ για σήμερα.
Δεν δέχομαι να ακούσω οτι αυτα που έγραψα είναι κακίες ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,τώρα αν σας κάιει μερικούς/μερικές δικό σας θέμα!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου