Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Αιγόκερως.


Είναι πολύ δύσκολο να πλησιάσετε έναν άνδρα Αιγόκερω. Βρίσκεται πάντα οχυρωμένος πίσω από ένα ισχυρό τείχος, το οποίο δεν είναι πολύ εύκολο να παραβιάσετε. Δεν είναι πάρα πολύ κοινωνικός και εξωστρεφής, αλλά τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του περιλαμβάνουν αποφασιστικότητα και υπομονή. Έχει έντονες φιλοδοξίες, τις οποίες επιδιώκει με έντονη αποφασιστικότητα. Αν τον κοιτάξετε επιπόλαια, μπορεί να φαίνεται σαν να προτιμά τη μοναξιά. Τώρα, κοιτάξτε βαθύτερα, μέσα στην καρδιά του. Αν και δεν το δείχνει, θέλει το θαυμασμό όσο και οι όλοι. Απλά ένας άνδρας Αιγόκερως είναι πολύ ντροπαλός για να εκφράσει τα συναισθάματά του ανοιχτά.
Έστω και αν φαίνεται ότι τα κομπλιμέντα δύσκολα τον επηρεάζουν, τα αυτιά του θα κοκκινίσουνκαι και τα μάτια του θα λάμψουν. Όμως, θα πρέπει να έρθετε πολύ κοντά του για να δείτε όλα αυτά να συμβαίνουν. Μια επιπόλαιη ματιά θα του κάνει καλό. Ένα άλλο πρόβλημα μαζί του είναι ότι δεν ξέρει πώς να χειριστεί τα κομπλιμέντα. Όταν του γίνει κάποιο, έρχεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και μπορεί να το περάσει ως αστείο ή να το αγνοήσει τελείως. Έτσι την επόμενη φορά, μη ξεγελαστείτε. Πες του ότι είναι όμορφος, έξυπνος και ελκυστικός. Χρειάζεται να το γνωρίζει.
Μπορεί να φαίνεται ψυχρός, όμως οι πράξεις του και όχι τα λόγια του θα σου αποδείξουν πόσο πιστός και αφοσιωμένος φίλος είναι ένας Αιγόκερως. Έχει τους  λιγότερους φίλους – ίσως και κανέναν – από τους υπόλοιπους του ζωδιακού κύκλου γιατί, εκτός του ότι είναι επιλεκτικός και δύσκολος άνθρωπος, αγαπά και τη μοναξιά του. Μπορεί να μη σε συμπονά φανερά, αλλά ομολογουμένως είναι ένας δοτικός και λογικός φίλος που όλοι κάποια στιγμή χρειαζόμαστε. Θα σε εκνευρίσει με την προσκόλλησή του στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, όμως, αν είσαι φίλος, οφείλεις να το σεβαστείς. Το ζήτημα είναι εσύ να αντέξεις την κατά καιρούς αγενή συμπεριφορά του και το καυστικό του χιούμορ. Ο Αιγόκερως, δυστυχώς, δεν έχει καθόλου τακτ και θα σου πει την ωμή αλήθεια όσο κι αν αυτή μπορεί να σε πληγώσει. Όσο πιο οικεία αισθάνεται μαζί σου, τόσο πιο άξεστος μπορεί να γίνει. Μην εκπλαγείς, λοιπόν, αν ενώ  λες τον πόνο σου για τον πρόσφατο χωρισμό σου στο φιλαράκι σου, εκείνο κοιτάει τηλεόραση και ξύνεται. Εκεί είναι, δίπλα σου, σ‘ ακούει και σίγουρα θα σε βοηθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου